Home

Welkom bij Gommans Automatisering BV

Wij zijn een zelfstandig automatiseringsbedrijf gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf, gevestigd in het midden van het land: Culemborg.

Op het gebied van automatisering kunnen wij uw juiste partner zijn: zeer breed in kennis en gevoel voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Indien de informatie op deze website u aanspreekt, dan wil ik u graag uitnodigen om contact te zoeken.

Wij leveren, installeren en onderhouden servers, computers, netwerken, routers, etc. kortom alles wat in een moderne infrastructuur nodig is om efficiënt te kunnen werken. Professionele totaaloplossingen welke staan voor continuïteit en degelijkheid.

Hiernaast kunnen wij uw partner zijn voor het ontwikkelen van software voor op het web of in een Windows omgeving. Deze ontwikkelingen kennen de mogelijkheden van grote omgevingen tegen budgetten die aantrekkelijk zijn voor het midden- en kleinbedrijf.

Automatisering Culemborg, ICT Culemborg Automatisering MKB, Systeembeheer, ICT beheer Culemborg, Kantoorautomatisering, ICT & Computers

Wist u dat

Wij leveren en installeren hardware waaronder computers, servers, routers, switches etc.

Wij beveiligen uw systemen.

Wij maken websites met content management systemen als Joomla, Drupal en Mojoportal.

Wij ontwerpen websites

Wij leveren software

Wij maken software

Systeembeheer

Het onderhouden van computers en servers worden door ons professioneel uitgevoerd. Wij creëren of behouden voor u een stabiele situatie waarbij de levensduur en functies van uw automatisering zo optimaal mogelijk kan worden benut. Wij zijn gespecialiseerd in computers welke gebruik maken van het Windows besturingssysteem.

Lees meer: Systeembeheer